Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Alcudia Garden - Alcudia 

Meget hyggeligt familiehotel tæt på centrum.

2-værelses lejligheder med plads til 4 personer

Det er kombinationen af et meget børnevenligt sted at bo, det korte afstand til Alcudias lækre sandstrand og nærheden af det hyggelige liv inde i Puerto Alcudia som gør Alcudia Garden til en sikker ferie-hit. Hotellet sætter hele familien i forsædet med et meget stort og hyggeligt poolområde med børnepool og hvor palmer og store tropiske træer giver afkølende skygge.

Hele dagen arrangeres forskellige aktiviteter for både børn og voksne og om aftenen er der underholdning på terrassen. På hotellet er der også mulighed for at spille billard, bordtennis og spilleautomater. Hvis du har lyst til en spansklektion eller to findes denne mulighed også (hør nærmere på hotellet).

Alcudia Garden tilbyder også bar, cafeteria, pizzeria, grill- og buffetrestaurant.
Her kan du tilkøbe ALL Inklusive.

Lejlighederne: Pæne og lyse 2-værelses lejligheder med bad/toilet. Alle lejligheder er udstyret med køkkenniche, telefon, satellit-TV, deponeringsboks (mod ekstra betaling), A/C og varme.

I øvrigt: Bygget 1986 og renoveret senest 1997. 250 lejligheder fordelt på 2-3 etager i flere bygninger uden elevator. Ofte skandinavisk receptionspersonale. Handikapvenligt. Vaskeriservice. Mindre gym. Supermarket. 

Søg efter priser og ledighed under Bestil hotel eller bestil en pakkerejse under Bestil fly & hotel
Minimum nætter 7 i perioden 1/7 - 16/9 - ellers minimum 3 nætter.

OBS!Transport til/fra lufthavn ej inkl.