Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Lago Park - Alcudia 

 
Dejlige familievenlige lejligheder tæt ved skøn strand i Alcudiabugten.

1 værelses lejlighed til 2 voksne og 1 barn under 12 år
2 værelses lejlighed til 3-4 personer

Mindre lejlighedskompleks, beliggende kun 175 m fra den dejlige Alcudia-strand og kun 2 km fra havnen i Alcudia (Puerto Alcudia). For at komme til stranden skal hovedvejen krydses. I området er der en hel del butikker, barer, caféer og restauranter. Næsten lige ved siden af hotellet ligger den meget hyggelige grillrestaurant "S'Albufera" hvor du spiser rigtigt godt.

Hotellet har swimmingpool med solstole og parasoller, restaurant med buffet, snack-bar, TV-stue, spillerum samt små shows et par gange om ugen.

Lejlighederne: Gode 2-værelses lejligheder, alle med balkon. Værelserne er indrettet med separat soveværelse med 2 senge og stue hvor der er mulighed for opredning til 2 børn. Lejlighederne er udstyret med køkkenniche med køleskab, aircondition, telefon, deponeringsboks og badeværelse med bad/toilet. Der findes også 1-værelselejligheder med 2 sovesofaer med plads til 2 voksne og 1 barn.

I øvrigt:
Bygget i 1992, 69 lejligheder fordelt på 3 etager. Reception og elevator. Rengøring 3 gange om ugen.  Lago Park ligger i hotelområde med gennemkørselstrafik. 

Transfer til hotellet er ikke inkluderet og på egen hånd.
Tilkøb transfer dog muligt på Krone Rejsers charterfly,(skal bestilles hjemmefra). Krone Rejser anbefaler billeje. Vi har priser fra 1595,-per uge.