Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Jardin Caleta 

Godt lejlighedshotel i hyggelige omgivelser - tæt på strand og butikker

Jardin Caleta ligger med en god beliggenhed tæt på havet i hyggelige La Caleta som er kendt for sine gode fiske- og skaldyrsrestauranter og det rolige liv. Byen bærer præg af de mange private huse og lejligheder som findes her, men her er også nogle hoteller og derfor også et godt ferieliv.

Fañabé og Playa de las Américas med alle sine forretninger, butikker og forlystelsesliv ligger ikke langt herfra og det er også her som de gode strande findes.

På Jardin Caleta nyder du dine stille feriedage ved hotellets fine poolområde. Her findes stor swimmingpool, børnepool, jacuzzi, gratis solstole og parasoller og poolbar. Alle swimmingpools er om vinteren (1/11-1/3) opvarmet til ca. 24 grader. For den aktive er her tennisbane, bordtennis, billard og dart.

Jardin Caleta tilbyder også restaurant og bar.
I nærheden af hotellet findes en lille stenstrand med snackbar. Herfra kan man følge strandpromenaden, der går langs vandet forbi den dejlige Bahia del Duque sandstrand, og helt ind til Playa de las Américas.

Lejlighederne: Gode 2 værelses lejligheder med bad/toilet med hårtørrer. Alle lejligheder er desuden udstyret med lille køkken med køleskab, telefon, satellit-TV og deponeringsboks.

I øvrigt: Bygget 1996 og renoveret 2002. 244 lejligheder fordelt på 4 etager med elevator. Handicapvenligt kompleks. Lejeplads.
Antal lejligheder 244 Aircondition Nej
Pool Ja Børnepool Ja
Pengeskab Ja Altan Ja
Elevator Ja TV Ja
Restaurant Ja Bar Ja
badestrand 1,5 km Til centrum 1,5 km

Transfer til hotellet er ej inkluderet.
Afstand fra lufthavn: ca. 25 km. Taxa fra lufthavn: ca. 35 euro. Vi anbefaler billeje fra kr. 1395 pr. uge