Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Panorama 

Hyggelige lejligheder kun 350 meter fra stranden. Ophold med morgenmad.
Playa de las America
Som nabo til Club Atlantis ligger Panorama lidt tilbagetrukket fra havet. Her hygger du ved poolområdet og swimmingpoolen med solstole og parasoller hvor der også findes en børnepool og poolbar med snack-servering. Både voksen- og børnepoolen er opvarmet om vinteren (1/11-31/3).

For den aktive arrangerer hotellet forskellige aktiviteter og her findes bordtennis, dart, billard og spillesal.

Panorama tilbyder også restaurant hvor det er obligatorisk at klæde om til middagen. Herrerne skal have lange bukser og det er ikke tilladt med kun t-shirt. Nyd desuden en drink i baren.

Lejlighederne: Fine lejligheder med bad/toilet med hårtørrer. Alle lejligheder er udstyret med lille køkken med køleskab, telefon, satellit-TV, deponeringsboks og loftvifte.
I øvrigt: Bygget 1984 og delvis renoveret 1997. 174 lejligheder fordelt på 4 etager med elevator. Konferencefaciliteter. Læsehjørne. Børnepasning ved forespørgsel mod betaling. Obligatorisk omklædning til middagen.

Transfer til hotellet er ej inkluderet.

VIGTIGT : Begrænset antal lejligheder. Er lejligheden udsolgt, vil De få dette af vide inden 24 timer efter reservationen er foretaget og vi skaffer Dem naturligvis en tilsvarende lejlighed.
 
VALGTE
HOTEL