Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Apartotel Green Golf Resort 

Rigtig høj standard ved golfbanen. Et fantastisk sted for hele familien.

Vil du, familien og golf vennerne bo flot og godt er Green Golf Resort det rigtige valg. Golfbanen "Las Américas" ligger lige udenfor døren og der går gratis bus alle dage undtagen søndag ned til golfklubben. Samme bus kører videre ned til stranden.

Green Golf Resort er også et paradis for dem der ikke spiller golf. Med et væld af faciliteter og god service nydes solen ved hotellets skønne swimmingpool og om aftenen er den naturlige mødesplads hotellets bar hvor dagens golfresultater diskuteres.

Hotellet tilbyder restaurant, hvor der er mulighed for at købe morgenmad eller halvpension, 2 swimmingpools, hvor den ene er opvarmet om vinteren til 23º, børnepool (opvarmet om vinteren), solstole, poolbar og lille legeplads.

Lejlighederne: Meget flotte og smagfuldt udstyret store 2- og 3-værelses lejligheder med balkon/terrasse. Alle lejligheder er udstyret med bad og toilet (3-værelses lejligheder har to badeværelser) og køkken med ovn, 2 kogeplader, køleskab, el-kedel, brødrister og kaffemaskine, telefon og satellit-TV. Nogle lejligheder er i 2 etager.

I øvrigt: Bygget 1999. 121 lejligheder. 1 elevator i hovedbygningen. Internetopkobling. Reception med 24-timers service, gratis parkering, deponeringsboks, møntvaskeri, gratis hotelbus til stranden (undtagen søndag). Alle udgifter i forbindelse med køb i baren, restauranten, supermarkedet betales ved udcheck. Det kan ikke betales med kontanter. Golfservice med mulighed for at reservere golftider med specialpriser for hotellets gæster.

3 km til nærmeste strand. 3 km til centrum

OBS. 2 børn under 12 år er muligt med opredning også i 2 værelses lejligheder.Bestilles pr. telefon

Transfer til hotellet er ikke inkluderet

VIGTIGT : Begrænset antal lejligheder. Er lejligheden udsolgt, vil De få dette af vide inden 24 timer efter reservationen er foretaget og vi skaffer Dem naturligvis en tilsvarende lejlighed.