Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Isabel Family Hotel 

(tidl. Riu Adeje)
Charmerende bungalows og lejligheder i kanarisk stil.

Lækkert lejlighedshotel fra 2001 i gennemført kanarisk stil beliggende i området Fañabé nær Playa de las Americas. Lejlighedshotellet ligger kun 600m fra den dejlige strand "Playa de Fañabé" og er omgivet af en frodig og smuk have på 6.000m². 

Poolområdet giver dig den helt rigtige stemning af Tenerife, med omkringliggende bungalows inspireret af traditionel kanarisk byggestil. Poolen er opvarmet om vinteren. Der er desuden børnepool, pool snackbar, liggestole og parasoller. Håndklæder til brug ved poolen udleveres.

Lejlighederne/Bungalows: Hyggelige velindrettede 2-værelses lejligheder med farver og møbler i bedste Riu stil. Soveværelse, spiseplads og køkken samt sofaarrangement. Lejlighederne ligger i hovedbygningen og har balkon. Bungalows har egen terrasse. Hårtørrer, aircondition, telefon, mikroovn, satellit-tv, deponeringsboks.

I øvrigt: Hotelområdet byder desuden på jacuzzi, legeplads, børneklub, frisør og skønhedssalon, massage, internet-tilkobling, butik, kiosk og souvenir forretning. Tennis og fitness inkl. i hotelprisen. Derudover findes der tennis og billard. Hotellet byder på shows og musikunderholdning flere gang om ugen. 384 lejligheder og bungalows, rengøring 7 gange om ugen.

Transport til/fra hotellet er ikke inkluderet og er på egen hånd.  Krone Rejser anbefaler billeje. Bileje for 1 uge fra kr.  1450,- 

Afstand fra lufthavn: 21 km. Taxa fra lufthavn: 25 euro

Bestil hotelophold online>>


Restaurant
Ja
Bar
Ja
Swimmingpool
Ja
Afstand til stranden
600 m
Aircondition
Ja
Afstand til centrum
600 m
Afstand fra lufthavnen
21 km