Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Riu Palace Bonanza Playa 

Riu's flagskib på Mallorca. Ideelt for dem der gerne både vil bo nær by, sol og strand.
Flot hotel med Mallorcas bedste havudsigt

Her bor du på Riu's flagskib på Mallorca og nyder godt af dette hotels høje service og komfort. Det bliver en yderst behagelig ferie på Riu Palace Bonanza Playa og de flotte omgivelser sammen med nærheden til Mallorcas hovedstad, Palma, gør oplevelsen total.

Hotellets store swimmingpool ligger på en pynt ud i havet som sikrer den friske luft. Gratis solstole og parasoller blandes med flotte palmer og her findes omklædningskabiner og det er muligt at låne poolhåndklæder. Om sommeren er snackbaren åben.

Lige nedenfor poolområdet og med direkte adgang fra hotellet finder du hotellets lille, private sandstrand hvor der også er muligt at underholdes med lidt vandsport (kun sommersæson). På nabohotellet Riu Bonanza Park findes mini-golf og to tennisbaner.

Hotellets indendørspool er opvarmet om vinteren og her findes også et mindre gratis gym. Mod betaling kan du forkæle dig i skønhedssalonen.

Riu Palace Bonanza Playa tilbyder røgfri restaurant og pianobar, begge med fantastisk panoramaudsigt over Palma-bugten. Her findes også en lounge bar. Flere gange om ugen arrangeres levende musik og shows.

Værelserne: Flotte, lidt mindre værelser i bedste Riu-stil med bad/toilet med hårtørrer. Alle værelser har måske Mallorcas bedste havudsigt og telefon, satellit-TV, minibar, deponeringsboks (mod betaling), centralvarme og -aircondition (afhængig af sæson). Juniorsuiter har desuden ekstra areal med sofaarrangement og ligger i bygningens hjørner. Væg-til-væg-tæpper.

I øvrigt: 294 værelser fordelt på 8 etager med elevator. Receptionen ligger på øverste etage. Konferencefaciliteter. Frisør. Gavebutik og kiosk. Lokale for kortspil. Rabatterede priser på green fee til nærliggende golfbane.