Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Oriente 

Lille og hyggeligt hotel tæt på Piazza Vittorio

Når man første gang kommer til Hotel Oriente bliver man overrasket. Det føles som om man kommer ind i et privat bolighus da man skal bruge dørtelefonerne for at komme ind og opad to smalle trapper (eller elevatoren), som kan virke lidt mørke, før man kommer frem til receptionen. Men her mødes du af hotellets søde personale og så føler du dig straks hjemme.

Hotel Oriente har ikke mange faciliteter, men hvis det er for at opleve Rom udenfor hotelvæggene, er det et rigtigt godt alternativ. Det er ikke særligt langt fra Termini, som du nok kommer til først, fra lufthavnen, og heller ikke til seværdigheder som for eksempel Colosseum og Nationalmuseet for Orientalsk Kunst.

Morgenmaden serveres indtil juli/august (hotellets morgenmadslokale renoveres) i en lokal hyggelig bar i gadeplan ved siden af Hotel Oriente. Hotellet har også en lille TV-stue.

Værelserne: Enkle men pæne værelser med bad/toilet. Alle værelser er også udstyret med telefon og TV.

I øvrigt: 30 værelser fordelt på 3 etager med elevator. Receptionen ligger på 1. sal og dørtelefonen skal bruges for at komme ind.

Adresse: Via delle Statuto 58. Nr. 15 på bykortet over Rom

Transfer til/fra hotellet er på egen hånd.

OBS!: Begrænset antal værelser. Er værelset udsolgt, vil De få dette af vide hurtigst muligt efter reservationen er foretaget. Tilsvarende hotel/lejlighed vil blive tilbudt.
Restaurant
Nej
Bar
10 m
Aircondition
Nej
Afstand til centrum
0 m
 
VALGTE
HOTEL