Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Axa 

Hotel Axa er et velfungerende hotel opført i 1932. Med sine mange faciliteter og sin centrale beliggenhed kan hotellet anbefales både til individuelle- og grupperejser.
Hotel Axa ligger tæt på Prags historiske centrum i en af de livligste gader i Prag. Gaden med de bedste indkøbsmuligheder er desuden indenfor gåafstand. Ønsker man at benytte metro eller sporvogn ligger stationen Florenc lige i nærheden.

Herfra er der forbindelse i alle retninger. For dem med egen bil er der mulighed for overvåget parkering 200 M. fra hotellet.

Hotellets restaurant kan tilbyde såvel tjekkiske som internationale specialiteter. I Taverna baren kan man slappe af og nyde en drink.

Hotellet har en 25-meters indendørs opvarmet svømmehal og et moderne indrettet fitness center samt sauna. Hele dagen er der desuden mulighed for at få massage og benytte solarium. Disse faciliteter kan benyttes mod betaling

Receptionen tilbyder 24 timers vekselservice og accepterer de fleste kreditkort. Sikkerhedsboks kan lejes i receptionen.

Værelser: Alle rum har badeværelse med brusekabine eller badekar samt toilet. Alle værelser har telefon, radio og satellit TV.

Iøvrigt: Totalt 138 værelser. 7 etager og bygget ca. 1930.

Adresse: Na Porící 40, 110 00 Praha 1, Czech Republic

700 m til Wencelas Plads
1000 m til Old Town Square


 
VALGTE
HOTEL