Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Club Bellevue, Alcudia, Mallorca 

 


Stor ferielandsby i Alcudia med mange faciliteter

1, 2 og 3-værelses lejligheder

Her bor du på et af Europas største lejlighedskomplekser, bygget som en ferielandsby og lidt tilbagetrukket fra havet. Club Bellevue byder ind til en ferie med masser af aktiviteter og forskellige faciliteter og her er blandt andet hele 8 swimmingpools for både voksne og børn og ved alle poolområder er der gratis solstole og parasoller. Her er også mulighed for at låne poolhåndklæder mod et mindre depositum.

Ca. 10 minutters gang fra Club Bellevue (hovedvejen skal krydses) finder du Alcudia-bugtens flotte og meget børnevenlige sandstrand hvor mange timer og faktiskt dage kan nydes!

På Club Bellevue er der aktiviteter hver dag og for børn Mini Club og legeplads. På området kan du mod betaling bruge tennisbaner, squash og minigolf og ikke langt herfra findes hesteridning. Desuden tilbydes restaurant, snackbar og bar og om aftenen arrangeres forskellige aktiviteter, underholdning og shows.

På Club Bellevue kan du tilkøbe All Inclusive som inkluderer følgende (med reservation for ændringer, tidspunkter mv. fås ved ankomst):

- Morgenmads-, frokost- og middagsbuffet
- Snackservering
- Ubegrænset servering ved poolbarerne og i Bar Marocco af udvalgte lokale drikkervarer (med eller uden alkohol) i åbningstiden

Lejlighederne: Gode 1-, 2- og 3-værelses lejligheder med bad/toilet. Alle lejligheder er udstyret med lille køkken med køleskab, kogeplader, microbølgeovn og el-kedel. Desuden findes her telefon, satellit-TV (mod betaling), musikkanaler og deponeringsboks mod betaling)

I øvrigt: Renoveret 2005. 1.458 lejligheder fordelt på 17 bygninger med 3-9 etager med elevator. Internethjørne. Vaskerifaciliteter. Parkeringsmuligheder.  Mulighed for at leje kørestol (begrænset antal) ved direkte henvendelse til hotellet. Mulighed for at leje børnestol til lejlighederne ved direkte henvendelse til hotellet, betales lokalt.

OBS! En fælles reception for hele komplekset hvilket kan medføre at der kan være et stykke at gå for at komme til lejligheden. Bellevue er et stor hotelkompleks med mange mennesker, så støjgener fra musik og gade kan forekomme.

OBS! Transport til/fra lufthavn ej inkl.  Vi anbefaler billeje fra Palma lufthavn.
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Swimmingpool
Ja
Afstand til stranden
800 m
Afstand til centrum
2 km
Elevator
Ja
Afstand fra lufthavnen
60 km