Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Palm Garden - Alcudia 

 
Tæt på charmerende Puerto Alcudia og stranden

Hvis du vil have både strand- og byliv er Palm Garden et godt alternativ. Her bor du kun 500 meter fra Puerto Alcudia med den hyggelig havnepromenade og et lille stenkast (150 m) fra stranden (hovedvejen skal dog krydses).

På Palm Garden slapper du af ved swimmingpoolen og den lille børnepool. På søsterhotellet Alcudia Garden lige ved siden af findes receptionen og resterende faciliteter så som restaurant / steak house, bar, supermarked, internet, legeplads, billard, tennis, volleyball og andre aktiviteter samt fitness med jacuzzi og sauna.

Lejlighederne: Pæne 2- og 3-værelses lejligheder med balkon. 2-værelses lejlighederne har 1 separat soveværelse og 3-værelses lejlighederne har 2 separate soveværelser. Alle er udstyret med TV, telefon, køkkenniche med køleskab samt badeværelse med bad og toilet. I de 3-værelses lejligheder er der begrænset med skabsplads og de kan opleves som små hvis der bor 6 personer.

I øvrigt: 83 lejligheder i 3 etager, bygget i 1998. Tennisbaner 600 meter fra hotellet. Ved ankomst checkes der ind på søsterhotellet Alcudia Garden som ligger lige ved siden af. Palm Garden ligger i hotel område med gennemkørselstrafik.

Find ledige periode og priser >>