Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Club Bonanza 

 
Lejligheder med god beliggenhed.
På Bonanza bor du i Playa de las Américas "gamle del", en god og ganske stille beliggenhed ikke langt fra Troya-strandene og ferielivet der omkring. Til Bonanza er det mange som vender tilbage og nyder stedets atmosfære.

Hotellet tilbyder desuden swimmingpool til både voksne og børn (opvarmede under vinteren), gratis solstole og parasoller og poolbar for kolde drikkevarer og lettere snacks. Om aftenen kan du nyde en drink i baren med satellit-TV, spise i buffetrestauranten og blive underholdt nogle gange om ugen, arrangerer at hotellet.

Lejlighederne: 1- og 2-værelses lejligheder med bad/toilet og balkon. Alle lejligheder er udstyret med lille køkken med køleskab, telefon, deponeringsboks (€11,00 pr. uge + €6,00 i dep. - juli 2005) og TV (€3,00 pr. dag - juli 2005).

I øvrigt: Bygget 1971 og renoveret 2003 og 2005. 139 lejligheder fordelt på 7 etager med elevator. Lejeplads. Internethjørne. 

Transfer til hotellet er ikke inkluderet

VIGTIGT : Begrænset antal lejligheder. Er lejligheden udsolgt, vil De få dette af vide inden 24 timer efter reservationen er foretaget og vi skaffer Dem naturligvis en tilsvarende lejlighed.