Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Bahia Principe San Felipe 

 
 Klassisk Puerto-hotel, nu med All Inclusive

Bahia Principe San Felipe har en af Puerto de la Cruz' absolut bedste beliggenheder lige foran Martianez-stranden og med de verdensberømte saltvandspools på Lago Martianez kun ca. 300 m. herfra. På den anden side kommer du via den flotte palmeallé op til shoppingcenteret Martianez.

Hotellet tilbyder et flot poolområde i en dejlig grøn have. Her findes swimmingpool for både voksne og børn, begge opvarmet, og gratis solstole, parasoller og poolhåndklæder. Selvfølgelig findes her poolbar og en udendørs restaurant.

På Bahia Principe San Felipe kan du forkæle dig i hotellets spa-anlæg hvor der mod betaling kan nydes jacuzzi, sauna og forskellige skønhedsbehandlinger. Bahia Principe San Felipe har også en indendørs pool, et mindre gym og en tennisbane. Aktiviteter arrangeres hver dag.

Hotellet tilbyder flere restauranter og barer, TV-lounge og læsehjørne. Om aftenen er der forskellig underholdning, levende musik og shows flere gange om ugen.

All Inclusive inkluderer følgende Bahia Principe San Felipe (med reservation for ændringer, tidspunkter mv. fås ved ankomst):

- Morgenmads, frokost - og middagsbuffet i buffetrestauranten
- 1 á la carte-servering pr. tema-restaurant (3 stk.) pr. uge (bordreservation nødvendig)
- Snackservering ved poolen til kl. 24:00
- Ubegrænset servering af udvalgte lokale drikkevarer (med eller uden alkohol) til kl. 23:00
- 24 timers snack- og drinksservering i snackbaren (OBS! Efter kl. 23:00 ingen alkohol, kun sodavand)
- Diverse sportsaktiviteter, aktivitetsprogrammer for voksne og børn, gym og sauna (se nærmere ved ankomst)

Værelserne: Flotte og stilfulde værelser med bad/toilet med hårtørrer. Alle værelser er udstyret med telefon, satellit-TV, internetopkobling, minibar, deponeringsboks (mod betaling) og aircondition.