Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Splendid 

 
Hotel Splendid ligger på en af Nice' shoppinggader og byens største shoppingcenter ligger kun ca. 500 m. fra hotellet. Alligevel er her ganske stille og roligt og de lokale kalder området for "musikernes område". Ned til stranden "Le Sporting" er der ca. 400 m.

På Hotel Splendid bor du på et elegant sted med god service og fine faciliteter. På taget findes hotellets pool og jacuzzi hvor du slapper af med flot udsigt over Nice og på stueetagen har Hotel Splendid et flot spa-anlæg hvor krop og sjæl plejes i jacuzzi, tyrkisk bad og i fitness-rummet. Desuden kan man mod betaling bestille forskellige skønhedsbehandlinger. 

Dejligt hotel med spa og pool

Dobbeltværelser med morgenmad
Hotel Splendid tilbyder både bar og restaurant som begge ligger på hotellets 8. etage med dejlig panoramaudsigt. Restaurant Chez Hugo serverer både morgenmad, frokost og middag og i baren Le Transat nyder du en stille cocktail.

Værelserne: Meget pæne værelser med bad/toilet med hårtørrer. Desuden findes her telefon, satellit-TV med video-on-demand, radio, internetopkobling, minibar og aircondition.

I øvrigt: Bygget 1964 og løbende renoveret. 127 værelser fordelt på 8 etager med elevator. Konferencefaciliteter. Begrænset room service. WiFi-internet på mange steder i hotellet. Indendørs parkering mod betaling. Deponeringsbokse i receptionen.

Adresse : 50 Boulevard Victor Hugo, 06000 Nice, France 


  
 
VALGTE
HOTEL