Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Borgo Pio 2000 

Flotte 2 værelses lejligheder på stille torv
På et lille hyggeligt og ganske stille torv, væk fra Roms myldrende storbyliv, ligger disse rigtig gode lejligheder. Borgo Pio 2000 er et udmærket alternativ for dem, som vil klare sig selv i Rom uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Borgo Pio 2000's beliggenhed meget tæt på Vatikanstaten, Peterskirken og Castelo Saint Angelo er genial for den, der er interesseret i antikkens Rom. Også tætheden til f.eks. Piazza Navona og de charmerende kvarterer heromkring er med til at man virkelig føler, at man er midt i Den Evige Stad.

Borgo Pio 2000 har ingen bar eller restaurant, men man skal ikke gå særligt langt, før man støder på det første hyggelige sted, f.eks. ligger velkendte Piazza San Pietro lige bagved.

Lejlighederne: Flotte og praktiske, men lidt uensartede lejligheder med bad/toilet med hårtørrer. Alle lejligheder er udstyret med lille køkken med køleskab og el-kedel. Desuden findes her satellit-TV, internetopkobling, varme og aircondition. Lydisolerede vinduer. 

I øvrigt: 40 lejligheder fordelt på 5 etager med elevator. Vaskerifaciliteter. Parkering tæt på (mod betaling). Internetopkobling i entréen (mod betaling).

OBS! Pga. begrænset receptionsservice (man - fre kl. 9:00-13:00 og 15:00-18:00, lør kl. 9:00-13:00 og søn/helligdage lukket)

Find ledige perioder og priser her