Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Tenerife 

Rejser til Tenerife med hotel/lejlighed inkl. fly t/r

Bestil ferie rejse til Tenerife med fly & hotel. Bestil til billigste pris online på Krone Rejser. 

Direkte fly med Norwegian fra året rundt.


Find billige flyafgange t/r her fra 1595

Hold ferie på egen hånd på den dejlige ferieø Tenerife.

Tenerife er juvelen blandt de Kanariske øer.

Tenerife er den største og måske også den smukkeste. Øen byder på utrolige naturoplevelser. Den største oplevelse er den sovende vulkan Teide på 3.718 m som deler øen op i to. Det golde ørkenlignende landskab i syd, og de frodige dale med bananplantager i nord. Tenerife kan byde på det hele uanset om du er til vandreture, byture, solbadning, golf eller blot afslapning i det milde klima……

Puerto de la Cruz
Der er stil og ægte kanarisk stemning over Puerto de la Cruz. Det siges at være det frodigste område i hele Spanien. En fantastisk by med en god blanding af fastboende og turister. Byen omkranses af Orotava dalens frugtbare bjergsider med banan plantager og med Vulkanen Teide som en prægtig baggrund. Byen syder af stemning, med små smalle gader og hyggelige restauranter. Plaza Charco er byens samlingspunkt, hvor der drikkes kaffe, spises is eller nydes en kold øl.
Solen kan nydes i det dejlige og kæmpestore poolområde – Costa Martianez eller på den nye strand Playa Jardin ved Loro Parque.

Santa Cruz
Hovedstaden på øen med 250.000 indbyggere. Byens liv samler sig om Plaza de Espana ved havnen og hovedindkøbsgaden Calle de Castillo. Rigtig gode shopping muligheder. Ca. 8 km nordpå ligger den berømte hvide sandstrand Las Teresitas. Den er en af de største menneskeskabte strande i verdenen. Lavet i 1973 af 4 mio. lyst, fint sand importeret fra Sahara.

Playa de las Américas
Sydkystens største ferieby & kystens dronning, når det drejer sig om forlystelser, folkeliv, restauranter og vandsport. Det er en moderne ferieby og da den er udsprunget af et øde vulkansk landskab, kan man ikke forvente en historisk og autentisk spansk atmosfære. Indbydende og palmefyldte strandpromenader, med et stort udvalg af restauranter, cafeer og barer. Et dejligt sted at drikke en kop kaffe eller en drink imens man nyder udsigten over havet. Mange mindre strande med sort lavasand.

Los Cristianos
Charmerende by med to af Tenerifes bedste strande. Mindre fiskerby, som i dag er vokset sammen med Playa de las Américas. Små gader med restauranter som frister med tapasbarer, frisk fanget fisk og kanarisk stemning. Tempoet er mere roligt end i Playa de las Américas.

Costa Adeje & Fañabé
I udkanten af Playa de las Américas ligger Costa Adeje og Fañabé. Et område med dejlige sandstrande og gode hoteller. Miljøet her er langt mere roligt og uden nabobyens natteliv.

Velkommen til Tenerife !