Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Italien 

Italien - flyrejser med eller uden hotel
Store oplevelser er i vente, når dine rejser går til Italien. Vi sender dig til landet med den suveræne madkultur og temperamentsfulde indbyggere.
Billige rejser til Italien - hos Krone Rejser findes ferien til den rette pris.

Fantastisk mad, suværene skisportssteder, opera i verdensklasse, forrygende fodbold, gode vine, trendy mode. Det er ikke uden grund, temperamentsfulde Italien er et populært feriemål.

Italien er en republik med et areal på godt 300.000 km2 - inklusiv småstaterne San Marino og Vatikanstaten. Landet har ca. 58 mio. indbyggere, og katolicismen er dominerende religion.

Landet består af den italienske halvø og de større øer Sicilien og Sardinien. Landskabet omfatter både mægtige bjergkæder, sletter, lavlandsarealer og fine badestrande.

Under ferien i Italien må du forbi hovedstaden Rom, kaldet "Den Evige Stad". Besøg bl.a. Peterskirken med Det Sixtinske Kapel, Colosseum, Forum Romanum m.m.

Det verdensberømte italienske køkken er meget mere end pizza og pasta. Hver region har sine specialiteter, men generelt er maden enkel og lavet med gode friske råvarer.

I det nordlige Italien med Alperne er klimaet tempereret med lange og kolde vintre - og i syd subtropisk med korte og milde vintre. Sicilien og Sardinien har middelhavsklima.

Verdens mest interessante støvle må hedde Italien.

Italien har det hele. De romerske ruiner, den flotte arkitektur og de mange kendte kunstværker kan tilfredsstille kulturturisten, mens strande, søer, mode og modeller kan friste andre rejsende. Der er gode muligheder for cykling, skiløb og vandring for den aktive rejsende, og så er det for øvrigt i Italien, at du kan være tilskuer til en af verdens bedste fodboldligaer. Og hvis man bliver mættet af oplevelser, kan sulten stilles af et originalt, verdenskendt og suverænt menu- og vinkort.

Vælg mellem Rom, Firenze, Milano eller Venedig - vore lavprisbilletter hjælper dig på vej.

Mulighederne i Italien er utallige. Vi hjælper gerne med fly og billeje samt indkvartering.

Krone Rejser anbefaler:

Bjerget Vesuvius:
Denne imponerende vulkan ligger som baggrundsbillede for Napoli. Det var Visuvius, der i år 79 spyede lava, så Pompeii og Herculaneum blev begravet. I dag kan man komme ned i vulkanens krater på en guidet tur.

Den glemte by Pompeii:
Pompeii var engang hjemsted for mange velhavende romere, men i år 79 blev byen begravet under lava fra Vesuvius vulkanen. Derpå blev byen glemt, og det var først i det 18. århundrede, at den blev fundet. En stor del af byen er gravet frem, og stedet giver i dag en fantastisk indsigt i, hvordan de gamle romere levede, ligesom man kan se vægmalerier med både erotiske og religiøse motiver fra den tid.

Det sixtinske kapel:
Det sixtinske kapel blev bygget mellem 1475 og 1480 under Pave Sixtus og er i dag kendt for dets skønhed. Kapellet blev bygget som et privat kapel til paven, og han fik ingen ringere end Michaelangelo til at udsmykke det. Mange valfarter i dag til kapellet for at beundre bygningen og i høj grad de smukke billeder lavet af Michaelangelo.

Shoppingcentret Galleria Vittorio Emanuele II:
Er man til shopping, er Galleria Vittorio stedet. Det er et imponerende flot indkøbscenter fyldt med store og små butikker, der kan tilbyde alt, hvad man kan ønske sig. Efter en tur i indkøbscentret kan man gå videre til Milanos berømte operahus, der også er et besøg værd.

St. Peters kirken:
En af de mest berømte kirker i den kristne verden er St. Peters kirken, der står, hvor St. Peter blev begravet. Den originale kirke blev bygget i det fjerde århundrede, men i 1506 begyndte man at arbejde på en ny kirke. I 1547 overtog Michelangelo arbejdet med kirken, men den var stadig ikke færdig, da han døde. Kirken er et imponerende bygningsværk, der kan tage pusten fra enhver.

Tårnet i Pisa:
Det skæve tårn i Pisa blev bygget i 1173, da Pisa havde stor militær succes. Tårnet er berømt på grund af dets skønhed, men i høj grad også fordi det hælder. Tårnet har stået skævt, lige siden det blev bygget, fordi jorden, det står på, er meget svampet og blød. Under normale omstændigheder ville tårnet være væltet for mange år siden, men fordi arbejdet med at bygge tårnet blev afbrudt adskillige gange (på grund af krig), og fordi kalkstene, der er brugt til tårnet, er usædvanlig fleksible, står tårnet stadigt. Selve tårnet er lukket for besøgende, men det tiltrækker stadig massevis af turister, der vil have et billede af det skæve tårn.

Velkommen til Italien!