Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Prag 


PRAG er en af disse byer som de fleste vælger at besøge flere gange. Har du aldrig været i Prag, så må du hellere prøve det, således at du kan snakke med, når alle dine naboer taler om denne smukke by. Prag, der er hovedstaden i Tjekkiet, har i dag ca. 1.300.000 indbyggere.

Prag er en skøn by, men byens mange attraktioner er absolut ikke det eneste, der er at opleve i Tjekkiet. Landet har meget andet at byde på og Krone Rejser tilbyder året rundt billige rejser med fly til Tjekkiet.

Prag er en dejlig by, og næsten alle seværdigheder ligger indenfor byområdet. Ved hjælp af den billige metro (meget stejle rulletrapper) eller sporvognen kommer du hurtigt rundt til det hele.

Men du kan nemt gå til alle seværdigheder, f.eks. Karlsbroen, det kendte astronomiske ur, Wentzelpladsen, krudttårnet og kulturhuset (netop nyrestaureret), Stænderteatret og Tynkirken hvor Thyco Brahe ligger begravet.

Vi anbefaler:

Karlsbroen, Broen med det bedste nattesyn over Prags Slot. Det er en af de mest populære seværdigheder.

Det gamle jødiske kvarter, Små brostensbelagte gader, hjem for den mytiske Golem og nogle af de største jødiske seværdigheder, som inkluderer den jødiske kirkegård. Et must!

Den gamle bys torv, Prag's center for cafeer, gader, underholdning og sjov i gaden. Meget smukke historiske bygninger omkredser torvet.

Wencels Pladsen, Den største og travleste shopping gade i Prag. Typiske hovedgade forretninger, som inkluderer adskillige af de store fast food restauranter.

God fornøjelse i Prag!

 Læs mere om storbyferie i Prag