Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Alicante - Costa Blanca 

Costa Blanca har et af de mildeste klimaer i Europa.

Når Mellemeuropa endnu er iført vinterklæder, så blomstrer appelsin- og mandeltræerne i Spanien.

Costa Blanca måler ca. 370 km med dejlige strande fra Denia i nord til Aguilas i syd. Det azurblå vand med flotte strande i de fladbundede vige afbrydes af charmerende kystbyer, som hver for sig byder på dejlige oplevelser. 

Costa Blanca, den hvide kyst, hvor feriehuse og ferieboliger kan findes overalt ved hovedbyen Alicante og i kendte feriebyer som f.eks Benidorm.

De populæreste seværdigheder ved Costa Blanca omfatter den charmerende og historiske centrale del af Valencia, drypstenshulerne Cuevas de Canalobre ved Alicante samt palmeskoven ved Elx, men især kystens idylliske fiskerbyer, romantiske bugter og smukke udsigter trækker mange turister til.

Fly flere gange om ugen både fra Billund og Kastrup året rundt. Via kronerejser.dk kan du finde billige flybilletter, hotel/lejlighedsophold og superpriser på billig billje fra lufthavnen i Alicante. Hoteller/lejligheder findes langs hele kystområdet. Bestil selv billigst online og søg via kronerejser.dk.

Find billige flybilletter her


Alicante overrasker os!

Alicante er en by med et meget interessant natteliv og hvor det kulturelle fylder meget i billedet. Ferie i Alicante er helt unikt.

Alicante overrasker os, når vi bevægger os gennem byen. Lige om hjørnet kan man lige pludselig se en bygning af Gaudí eller en af de berømte spanske slagtere. Der er mulighed for mange feriebeskæftigelser i Alicante: F.eks. sport, natteliv, kultur eller bare at opleve byens puls gør rejsen til Alicante noget man husker.

Alicante ser ud over havet, og gør det fra sin berømte Paseo de la Explanada, en af de smukkeste strandpromenader i Spanien. Byens milde klima betyder, at strandlivet kan udfolde sig næsten hele året rundt, med masser af strande at vælge mellem. Dette er uden tvivl en af byens stærke sider.

Men der er mere at foretage sig, end strand og hav, fordi Alicante er en by med tre tusinde års historie på bagen. Kysthovedstaden har en kosmopolitisk charme, med brede boulevarder, fortovscaféer og et imponerende slot, som ligger på toppen af bjerget Benacantil, i 166 meters højde over den nærliggende havoverflade.

Nord for byen tilbyder kysten enhver mulighed for solbadning, lige fra rækker af plastic-liggestole til hyggelige, klippefyldte bugter. Men for at se det ægte Spanien, skal man tage ind i landet og opdage oldtidens badstuer, pinjeskovene og palmelundene, som i et impressionistisk maleri med vilde valmuer og okkerjord.

Krone Rejser byder velkommen til Costa Blanca