Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Amsterdam 

Amsterdam er særdeles velegnet til en storbyrejse, da byen er overskuelig og nem at komme rundt i - til fods, på en kanalrundfart eller med sporvogn.

Amsterdam kan besøges året rundt, men det mest behagelige tidspunkt er fra marts til september.

Velkommen til storbyferie i Amsterdam !
En storbyferie i Amsterdam byder på masser af charme og liv i gaderne døgnet rundt. Leidseplein er et af byens hot spots, og her ligger cafeer, restauranter, natklubber og biografer tæt.

Amsterdam er lig med kanaler, og de smukke gavlhuse ligger som perler på en snor, og man nøjes ikke med at bo langs kanalerne. Mange indbyggere bor i husbåde PÅ kanalerne.

Amsterdam er museernes by - fra de store kendte som Rijksmuseet med 7 mio. kunstværker og Van Gogh Museet til de mindre kendte som Amstelkring Museum

Amsterdam har et meget rigt natte- og kulturliv. Ikke mindst byens mange museer med de verdenskendte lokale malere gør byen til et kulturcentrum. Byens natteliv er verdensberømt for sine diskoteker og musikscener.

Amsterdam har mere end 27.000 hotelværelser i mange forskellige prisklasser, så der burde være noget ledigt for enhver smag. Byen har naturligvis også et godt vandrerhjem og flere campingpladser i nærmeste omegn.

Taxier er dyre, så med mindre man har travlt eller skal langt, er man bedre tjent med en slendretur langs kanalerne. De fleste ringer efter en taxi eller snupper en fra holdepladserne. Man kan dog også praje dem på gaden.
Sporvogne og metroen udgør rygraden i Amsterdams offentlige transportsystem. Begge dele er hurtige, frekvente og relativt billige. Sporvognslinie 20 kører til de fleste seværdigheder.