Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Milano 

Milano er modens by !
Milano kan besøges året rundt, byens seværdigheder lukker aldrig og kan nydes uanset vejret. Vil man undgå den kølige vinter er månederne fra marts til oktober de mest optimale.

Milano er berømt for dens fremragende natklubber, hvor der altid er fest og farver.  St. Ambroses dag er en af de største begivenheder i Milano. Den fejres d. 7. december, hvor der er feststemning over hele byen. 

Made in Italy
Den italienske børs ligger i Milano - på en plads der er domineret af byggestilen fra fascismen. Byen er også centrum fænomenet "Made in Italy".
Det er her italiensk design præsenterer nyhederne på de store mode- og møbelmesser.

Milano er en rig by.
Kun indbyggerne i Paris har en højere gennemsnitsindkomst end milaneserne.

Hoteller i alle prisklasser
I Milano består overnatningsmulighederne primært af hoteller og hostels. Hotellerne findes i alle prisklasser, mens de fleste hostels ligger i den billigere ende af prisskalaen. Man skal være opmærksom på, at det er dyrere at overnatte i Milano end i mange andre områder af landet, yderligere er det en god ide at booke sit værelse på forhånd, da der hurtigt bliver fyldt op på hotellerne. 

Effektiv offentlig transport
Milano har en yders effektiv undergrundsbane, der dækker stort set hele byen. Desuden kører der busser over det meste af byen. 
Milano lufthavn er også et godt udgangspunktm hvis du vil et tur til Alperne.

Velkommen til Milano !