Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Berlin 

Berlin er med sine spændende seværdigheder og gode shoppingmuligheder, blevet en af vores favoritbyer!

Bestil billige Berlin hotel og rejser hos Krone Rejser

Berlin er Tysklands største by med 3,5 millioner indbyggere. Byen er et af de mest besøgte turistmål i Europa, og har i de seneste år oplevet en stigende interesse fra især danske turister og lejlighedskøbere. 

Berlin har utrolig meget at byde på, og uanset om du er til shopping og natteliv eller kunst og kultur, er Berlin et sikkert valg. Du finder alt fra små moderne cafeer til hyggelige gader med traditionelle restauranter. Besøg Brandenburger Tor, Berlinmuren og Checkpoint Charlie og oplev hvorfor Berlin er sådan en fantastisk by!

Shopping på Kürfüstendam 
En kendt handelspromenade i Berlin er Kurfürstendamm med mange hoteller, forretninger og restauranter.
I østlig retning går Kurfürstendamm over i Tauentzienstraße, hvor KaDeWe (Kaufhaus des Westens), Europas største varehus og kendt for sit eksklusive udvalg, ligger. Her ligger også det såkaldte Europa-Center med 22 etager der indeholder en række forretninger og restauranter.

Værd at opleve
Når man er i Berlin er der mange ting som er værd at opleve. En god måde at få et overblik og se lidt at det hele på, er at tage en tur med en af de mange sight-seeing busser. Det virker måske meget turist agtigt, men det er en god måde at få set Berlin på. Der er rig mulighed for at besøge stederne bagefter hvis man gerne vil se mere. Nogle busser er også såkaldte Hop on – hop off busser, hvor man kan stige af og på undervejs.

TOP 5 seværdigheder i Berlin
• Brandenburger Tor og Unter den Linden
• Sanssouci og Potsdam
• Museumsinsel
• Fernsehturm
• Reichstag

Masser af spændende oplevelser venter i Berlin. 
For mere information besøg http://onlibri.dk