Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Biarritz 

Rejser til Biarritz - fly t/r med hotel

Bestil billigt fly og hotel online

Pays Basque

Biarritz ligger centralt i Sydfrankrig i den fascinerende Pays Basque-region, der kulturelt og historisk knytter bånd et godt stykke ind over den spanske grænse med kun 40 km til San Sebastian og 145 km til Bilbao med det spændende Guggenheim-museum. Og fra Biarritz er der kun 180 km til vindistrikterne i Bordeaux og lidt over 1 time med fly til byernes by Paris.

Sol, sommer og surf
Biarritz emmer af liv, charme og atmosfære – og rummer alt, hvad hjertet kan begære, i en forførende cocktail af sol, sommer og fortryllende strande, der er som skabt til både sandslotte, strandløver og sydende surferkultur. 

Golfbaner, festivaler og elegance
Her finder du også et imponerende antal golfbaner, spændende internationale kulturfestivaler, moderne konferencecentre, det største casino i Sydvestfrankrig og suset fra svundne tiders elegance i mange af byens smukke, gamle bygninger.

Moderne luksus i majestætisk indpakning
Et af de smukkeste eksempler er det berømte Hotel du Palais, der oprindeligt blev bygget af Napoleon III i 1855 som sommerresidens til hans elskede Eugenie de Montijo. I dag fungerer bygningen som hotel, der kombinerer fordums pragt og elegance med moderne luksus og faciliteter – og hotellet er kun ét af mange hoteller og overnatningsmuligheder, der giver dig mulighed for at sammensætte præcis det ophold, du ønsker, uanset om der står møde, konference eller fornøjelse på programmet.

Natur og natteliv
Biarritz er en charmerende by med et spændende gade- og natteliv, der summer af liv og vitalitet. Og så er byen med sin unikke beliggenhed mellem Atlanterhavet og Pyrenæerne omgivet af en helt igennem enestående natur, der rummer masser af muligheder for et fantastisk ophold – uanset om du er til sport og aktiv ferie, sol og drinks i skyggen, forlænget weekend eller et par ugers rendyrket eskapisme.