Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Nottingham / East Midlands 

 

Nottingham er den ubestridte hovedstad i East Midlands. Det er det 9. største rejse-til-arbejdet område i England med en befolkning på 260.000 og 3 millioner mennesker indenfor en times kørsel. Det er også den hurtigst voksende storby i Storbritannien når man tænker på jobskabelse.

Nottingham ligger tæt på Englands centrum i hjertet af East Midlands. Den ligger ca. 193 km fra London og 80 km nord for Birmingham. 

Blandt Nottinghams vigtige historiske steder er den unikke labyrint af huler under byen, det fantastiske herresæde, der nu er Nottingham Castle Museum and Art Gallery, samt, lige i nærheden, det sted hvor Charles I samlede sine tropper for at starte den engelske borgerkrig og Wollaton Hall, en af de flottest dekorerede tudorbygninger i Storbritannien med den 200 ha store dyrepark.

Nottingham har et af de mest sofistikerede bymiljøer med flere café-barer og elegante restauranter end nogen anden sammenlignelig storby, et misundelsesværdigt ry for klubber, teatre, biografer og gallerier.

Værd at se i Nottingham
- The Galleries of Justice
- Wollaton Hall and Park
- Wollaton Hall, Natural History Museum, The Industrial Museum, Nottingham Castle
- The Lace Centre
- The Lace Market Centre
- Colwick Park