Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Athen 

 
Athen Rejser med hotel inkl. fly t/r.

Storbyferie i Athen med hotel inkl. fly t/r. Ferie på egen hånd. Bestil fly + hotel i vores bookingsmodul.

Oplev Athen – en af de centrale byer i verdens kulturhistorie. Søger du ruiner, monumenter, charme og varme? En flybillet til Athen er svaret! 


Miniferie i Athen
Det er svært at tro det, men i begyndelsen af 1800-tallet var Athen, efter talrige besættelser og hårde kampe om herredømmet over byen, meget tæt på udslettelse. Udviklingen til den pulserende storby, vi kender i dag, blev sat i gang, da Athen i 1834 blev udråbt som hovedstad i kongedømmet Grækenland. Med en miniferie i Athen får du mulighed for at opleve de mange museer, historiske levn og smukke offentlige bygninger, der præger bybilledet i Athen.

Med sin status som hovedstad har Athen oplevet flere perioder med rivende udvikling og står i dag som en meget moderne hovedstad. I slutningen af 1990'erne blev store dele af Athens infrastruktur og offentlige transport moderniseret – og Athen har i dag en af verdens mest moderne metrosystemer. Når du skal rundt i Athen, har du ud over metroen mulighed for at tage bus, sporvogn eller tog – og naturligvis taxier.

I forbindelse med Olympiaden i 2004 blev store dele af Athen renoveret og omstruktureret for at imødekomme de mange besøgende. En af de mest markante ændringer er et nyt område for fodgængere i området omkring Akropolis. Her kan man fra Zeus-templet uden problemer spadsere hen til Plaka og Psirri – to centrale områder med shopping, kultur og underholdning i Athen. Tempoet i Athen er meget højt – i højsæsonen kan man næsten fristes til at sige, at nattelivet er aktivt døgnet rundt. Køb en flybillet til Athen, og udforsk de mange muligheder.

Uden for Athen ligger Piræus – en charmerende havneby, der med tiden er blevet en integreret del af Athen. Har du brug for at variere oplevelserne i Athen med en tur til stranden, finder du smukke strande ganske tæt på Piræus. Du kan tage metroen fra Athens centrum ud til Piræus – her finder du også færgeforbindelser til det smukke græske øhav.