Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Madeira 

Øen er kendt for sin smukke grønne natur og stabile klima - dvs. aldrig rigtigt koldt og heller aldrig for varmt øen kaldes også for “Det evige forårs ø". 

Dejligt og behageligt klima, lækker natur og en unik blanding af gammelt og nyt er med til at gøre Madeira til et afholdt rejsemål, særlig blandt de modne rejsende
Et paradis af blomster.
Oplev Madeiras unikke sammensætning af rå klippe fyldte kysstrækninger, og en fantastisk natur med en blændende blomsterpragt

Magisk tiltrækning
Madeira ø-gruppen ligger ca. 700 km fra den afrikanske kyst og ca. 1000 km. fra det protugisiske fastland. Der er to beboede øer i ø-gruppen: Den mindste fik sit navn, da den portogisiske opdagelsesrejsende João Gonçalves Zarco kom ud af kurs, og søfolkene reddede sig i land her. De kaldte derfor øen Porto Santo, som betyder 'den hellige havn'. Fra Porto Santo kunne Zarco se en mørk plet, der tirrede hans opdagelsessind. Han sejlede ud igen og fandt en større ø, som var helt dækket af skov. Han gav derfor øen et navn, der betyder træ - Madeira.

Vulkansk oprindelse
På grund af sit milde klima, sin enestående natur og venlige befolkning fascinerer Madeira sine besøgende og er blevet et meget søgt rejsemål. Øen, der er af vulkansk oprindelse, byder alle vegne på udsigter til bjerge og blåt hav, som har en magisk tiltrækning på sine besøgende. Et væld af blomster har givet øen tilnavnet ”den flydende have”; her kommer du i nærkontakt med naturen og kan ikke mindst nyde de skønne, duftende orkideer.

Muntert natteliv og historie
Øen er et turistparadis med førsteklasses faciliteter, særligt i Funchal, hvor du finder museer, historiske bygninger, et muntert natteliv og fremragende muligheder for alle slags sport. Foretrækker du at dase i solen og at fiske lidt, ja, så ligger Porto Santo lige i nærheden og lokker med sin indbydende gyldne sandstrand og sit terapeutiske helsevirkende sand. 

Transport til/fra lufthavnen

Taxa
Taxaer kan findes lige uden for ankomsthallen på taxaholdepladsen. Taxaerne på Madeira er gule med blå striber og har som de danske, et “TAXI” skilt på taget. En taxa til Funchal centrum koster ca. 20-25 Euro og det er en tur på ca. 20 km.

Bus:
Når du forlader ankomsthallen, så følg hovedvejen ud på højre side, efter ca. 100 meter er der et busstoppested. En billet til Funchal betales ved indstigning på bussen og koster et par Euro.
Busselskabet der står for transport fra lufthavnen hedder SAM.

Aerobus:
Der er også mulighed for at tage en Aerobus. Disse er gratis for gæster der flyver med TAP fra Lissabon. Kommer man med et andet flyselskab betales billetten i bussen. Den koster et par Euro. Bussen kører fra lufthavnen med ca. 1-2 timers interval. Bussen tilbage til lufthavnen kører fra Avenida do Mar, fra holdepladsen foran TAP kontoret.