Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Oslo 

Oslo er med sine 550.000 indbyggere ikke den mest folkerige hovedstad, alligevel dækker byen et ganske imponerende areal – faktisk er befolkningstætheden i København hele 10 gange højere end i Oslo! Et stort antal parker og rekreative områder giver byen et dejligt åbent og grønt udtryk – til glæde for både indbyggere og turister.

Oslo har et væld af muligheder inden for underholdning, kultur og sport – her finder du over 50 museer og gallerier og et overflødighedshorn af teater- og musikoplevelser.

Vigelandparken er en af de absolutte seværdigheder i Oslo – en samling med mere end 200 skulpturer af Gustav Vigeland. Oslo huser også Kon-Tiki Museet, hvor du blandt andet kan se Thor Heyerdahls berømte sivbåd Ra II og mange spændende fund fra bl.a. Galapagos og Påskeøerne.

Er du historisk interesseret, er et besøg på slottet Akerhus fra 1299 absolut værd at anbefale. Fra Akershus er der en fantastisk udsigt over Oslo og det omkringliggende landskab – og hvis du vil opleve den smukke fjord og øerne ud for Oslo tættere på, er en sightseeingtur med en af de mange små færger en oplagt idé.

Har du brug for at komme rundt i Oslo, har byen desuden en velfungerende infrastruktur med metro, busser og sporvogne.