Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Den Dominikanske Republik 

Den Dominikanske Republik ligger på øen Hispaniola i det tropiske Caribien. Et palmekranset ferieparadis, der lokker med flere hundrede kilometer hvide sandstrande. For varmehungrende turister er udsigten til helårssol mere end grund nok til at komme til øen. 

Den karismatiske hovedstad Santo Domingo forbinder gammelt og nyt i en by, der runger af salsa og merengue. Kolonitiden har sat sit præg på landet, hvis antikke huse, kirker, universitet og fort minder om Colombus' indtræden i historien

Den Dominikanske Republik har varmegaranti hele året rundt, og den hektiske aktivitet på landets mange strande vidner om de fantastiske forhold, der tilbydes dykkere, surfere og andre vandentusiaster ved den lange kyststrækning. 
Om aftenen er der mulighed for at prøve kræfter med dansen merengue. Den lokale musik spilles overalt, og det er svært ikke at lade sig rive med, når de lokaler byder op til dans.


Bedste rejsetid
Det tropiske Caribien har bikinivejr hele året rundt, men der er regntid fra juni til oktober, hvor der er orkanvarsling, men det bliver oftest ved advarslen.

Lokal transport

Bus
Busserne mellem de større byer er billige og hurtige, og der er air condition i de fleste af dem.

Taxi
Der er taxier i næsten alle byer, og det er tilrådeligt at undersøge, om der er taxameter i vognen med det samme. Hvis der ikke er, er det fornuftigt at forhandle en pris på forhånd. De såkaldte Públicos er kollektive taxier, der kører bestemte ruter og samler folk op på vejen

Mad og drikke
De mange kilometer kyststrækning sørger for, at der er rigeligt med frisk fisk og lækre skaldyr. Desuden spises der er en del ris, bønner og yucca sammen med kylling, ged eller gris. Der er mango, papaya, passionsfrugt og citrusfrugter i overflod. Den lokale rom er af god kvalitet og det samme er den lokale kaffe.

Valuta
Dominikansk peso,  1 peso = 100 centavos

Drikkepenge
Der er trukket ti procent i regningen på restauranter, men tjenerne forventer en lille erkendtlighed alligevel, hvis de har ydet en god service.

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i den Dominikanske Republik

For mere information om den Dominikanske Republik, besøg  www.travelmarket.dk