Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Asien 

Asien har mange lande og oplevelser at byde på. 

På grund af sin enorme størrelse er Asien næsten umulig at beskrive. De mange forskellige lande har hver deres historie og kultur som bør opleves. 

Tag turen til det eksotiske Thailand, til det historiske Kina, eller måske til Vietnams skønne natur. Eller oplev et af de mange andre spændende lande, og få minder for livet. 

I Asien finder du alt fra lange kyststrækninger, til frodige rismarker og de imponerende Himalaya bjerge. 

Ved et besøg i Asien finder man mange interessante seværdigheder af verdensklasse at vælge imellem. En af dem er templet Taj Mahal i Indien, Tokyo i Japan, Den Kinesiske mur i Kina, Hong Kong, Thailands smukke strande, Himmelske fredspladser i Peking og Himalayas bjerge er nogle af disse.

Hvad end du ønsker at tage på en historisk rundrejse, backpacking eller en traditionel badeferie så findes mulighederne helt sikkert i et af de mange oplevelsesrige lande i Asien. 

I de asiatisk lande spiser man oftest enkelt og god mad som serveres overalt. På gader og pladser og i restauranter. Ris er grundingrediensen som indgår i næsten alle asiatiske retter. Til det serveres ofte friske lynstegte grøntsager og kødretter eller fisk i kombination med saucer. Frisk og sundt! 

Asien er uden tvivl et besøg værd.