Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

De thailandske øer - Phuket 

Phuket Island er en del af Andamanerne, og den største ø i Thailand.
Øen, der er omkring 50 kilometer på den ene led og 20 på den anden, er forbundet til fastlandet med en bro. Phuket Island har omkring 200.000 indbyggere.
Phuket er kendt som feriemål for mange danskere. Patong Beach, Kamala Beach og Rawai Beach er nogle af de strande, der har gjort Phuket Island kendt. 

Øen er frodig med kuperet terræn, rismarker, kokospalmer og en smule regnskov . Vestkysten har de skønneste sandstrande med kilometervis af hvidt sand, så langt øjet rækker

På Phuket er der gode muligheder for snorkling og andre vandaktiviteter. 
Fra Phuket er der også mulighed for at tage på trekking i en af de nærliggende nationalparker med spændende vegetation og dyreliv.

Bedste rejsetid

Det ideelle rejsetidspunkt afhænger meget af, hvilken ø, man vil besøge. Skal man til Koh Samui bør man undgå oktober og november, da vejrguderne godt kan spille turisterne et pus og diske op med regn og blæst. I disse måneder er de nordlige øer, Koh Samet og Koh Chang et godt alternativ. Er Phuket rejsens mål er vejret bedst fra november til marts.

Mad og drikke
Gennemsnitsprisen for en 2-retters menu på thailandsk restaurant inkl. drikkevarer er ca. 40 DKK. På international restaurant ca. 70-130 DKK.

Lokal transport

Taxi

Phuket har massere af taxaer og det er en god ide at aftale prisen først. På Koh Samui er der ikke egentlige taxaer men minibusser, der om aftenen fungerer som taxaer.  Bemærk: Thailand har venstrekørsel!!

Alternativ transport
På flere af øerne, blandt andet Koh Chang og Phi Phi Islands, foregår transporten mellem øernes byer og strande med båd

Valuta
Møntenheden i Thailand er bath (THB) og følger den amerikanske dollars kurs. I Bangkok og de fleste større ferieområder kan der benyttes kreditkort både som hæve- og betalingskort.

Tidszone
Hele Thailand ligger i den samme tidszone. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 18.00 i hele Thailand.