Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Hong Kong 

Hong Kong er en by der får dig til at måbe, over de mange modsigelser der er mellem det traditionelle kinesiske og den multiasiatiske og vestlige indflydelse.
Byen lever et hektisk, pulserende liv døgnet rundt. I dette shopping-eldorado findes alt! Også hele verdens køkkener er samlet her, og udbuddet af restauranter er enormt.

Hongkong er fortsat en af verdens største og vigtigste knudepunkter for handel, turisme og søfart. 
Da Hong Kong området ikke er større, kan du fint nå at se og gøre en masse på kort tid, og det er både let og billigt af komme omkring på egen hånd.

Bedste rejsetid
Hong Kong er en destination man kan rejse til hele året rundt. Klimaet er mildt fra september-febuar, og varmest i maj til midt-september. Der er luftfugtigheden også høj. 80% af nedbør i Hong Kong falder mellem maj og september. August er måneden med mest regn. 

Mad og drikke
I Hong Kong kan man få mad fra hele verden. Thai, indisk, britisk, italiensk, kinesisk, og ikke mindst cantonesisk. Man kan spise godt for store beløb og små beløb - ofte er det udsmykningen af spisestederne der bestemmer prisen. 
Det cantonesiske køkkens delikatesser er blandt andet skaldyr og fisk - mange restauranter udstiller hvilke delikatesser de har, i vinduerne.

Lokal transport
Offentlig transport sker med bus, færge eller tog. Det er forholdsvis godt effektivt, billigt, og bruger-venligt. Transportsystemet dækker også lokalområder, og har typisk skiltning både på kinesisk og engelsk.

Taxa
Det er også muligt at tage en taxa rundt i Hong Kong. Der er mange taxaer og det er muligt at praje en på gaden. (på nær på gader med dobbelte gule linier) eller bestille en via telefon. Alle taxaer har taxameter, er forholdvis billige, har air condition og er typisk rene og pæne. 

Valuta
Møntfoden er Hong Kong dollar (HK$). Der 100 cents i en dollar

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 19.00 i Hong Kong (+7t)

Husk, at du skal have visum for at rejse til Kina som dansk statsborger!

For mere information om Hong Kong se www.discoverhongkong.com (Bemærk, siden er på engelsk)
 
VALGTE