Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Bali 

Gudernes ø
En rejse til gudernes ø med store kontraster. Man vil opleve den specielle hinduistiske kultur, farverige fest-dragter og et billedskønt landskab med risterrasser.
Man kan besøger guddommelige templer som bl.a. Tanah Lot og så bliver der som regel tid til afslapning ved Balis mange strande

Bali er uden sidestykke det mest besøgte sted i det enorme indonesiske ørige. For mange vesterlændinge er øen drømmen om det tropiske paradis med palmestrande, rismarker, smukke mennesker og harmonisk, enkel levevis.
Bali er langt mere end blot bounty strandferie og afslapning. Øen er ubetinget en af de mest naturskønne øer i den asiatiske verdensdel. 


Bedste rejsetid

Hvis du skal trekke eller dase ved strandene er tørtiden naturligvis at foretrække; især juni til oktober. Bali kan dog sagtens besøges i regntiden (oktober til maj) - øen er her meget frodig, grøn og indbydende. Og smuk. Regn dog med mindst ét dagligt regnskyl.

Mad og drikke
I forbindelse med stort set alle indonesiske retter bliver der serveret ris til. Man kan så vælge mellem kylling, and, oksekød - på Bali også svinekød - ged og forskellige former for seafood og grøntsager. Retterne bliver så typisk peppet op med chili, kokos, peanuts, hvidløg, lemongræs og peber, der giver maden en enestående smag

Kultur og underholdning
Overalt på Bali er der mulighed for at se forskellige traditionelle danse. Oplev mindst en af disse forskellige danse, der alle er et besøg værd. I Denpasar, Nusa Dua, Sanur og Kuta er der en helt anden for underholdning - barer, diskoteker mm.

Lokal transport

Bus
Busser
Mellem de forskellige byer på Bali kører der offentlige busser, som er meget billige, og det er samtidig en god måde at møde de lokale på. Der kører også turistbusser mellem de store turist-centre. De er en del dyrere men også tilsvarende mere komfortable.

Taxi

Det er sjældent nødvendigt at bestille en taxi, da der er mange selskaber på Bali. Næsten overalt finder man hurtigt en ledig vogn. 

Alternativ transport
Bemo
De såkaldte bemoer er en specialitet på Bali. Det er små minibusser med lave sæder, og man får en både larmende, varm og støvet oplevelse, men igen er det en god måde at møde de lokale på. Man behøver ikke at finde et stoppested for at komme med en bemo. Man vinker den bare ind og så håber det bedste.

Valuta
Møntfoden på Bali hedder indonesisk rupiah, og 10.000 af dem svarer til 8 danske kroner

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark er den 19.00 på Bali. (Sommertid)
Når klokken er 12.00 i Danmark er den 20.00 på Bali. (Vintertid)
 
VALGTE