Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

New York 

New York er oplagt til storbyferie året rundt. Det siger sig selv, at i en storby af New Yorks størrelse er der ingen ende på oplevelserne.

Hele verden mødes i New York! Her er hele spektret, når det gælder underholdning og shopping, en endeløs liste af attraktioner, farverige bydele og et menneskemylder af dimensioner. 

New York er ikke USA.  New York er New York - en hel verden for sig. 
En gigantisk by med utallige muligheder og et fascinerende kludetæppe af kulturer, over- og underklasse, kunstnere og forretningsfolk, jøder og katolikker, asiater, latinoer og afroamerikanere. Her er hele verden repræsenteret på et område, der er på størrelse med Bornholm.

Oplevelser i massevis venter - besøg The Empire State Building, Central Park, Ground Zero, eller se en musical på Broadway. Der er næsten endeløse muligheder i New York.


Velkommen til The Big Apple!

Bedste rejsetid

New York kan med fornøjelse besøges året rundt. De varmeste måneder er fra maj til september. 

Kultur og underholdningI
 New York er der over 50 parader og 400 gademarkeder hvert år, yderligere er der blandt andet Three Kings Parade i januar, St. Patrick's Day Parade i marts. I maj er der International Food Fair, hvor der også er JVC Jazz Festival. I september er der New York Film Festival, og i november er der Thanksgiving Parade. 

Lokal transport
Der kører en del busser rundt i byen, ligesom der er undergrundsbanen, der dækker det meste af byen. 

Taxi
Der kører mange taxier i byen. Det er nemt at hyre dem på gaden, og de kører alle med taxameter. 

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i New York City.


 
VALGTE