Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Los Angeles 

Los Angeles har et ry for at være en uinteressant by, og mange vælger at køre en stor bue uden om byen. Men det er faktisk ikke helt rimeligt. For ud over Universal Studios, Hollywood og Disneyland, gemmer der sig mange knapt så højrøstede seværdigheder i Los Angeles. 

Har man sagt Los Angeles, har man næsten også sagt Hollywood. Stjernerne i fortovet langs Hollywood Boulevard er et must, ved et besøg i Los Angeles, og det samme bør en guidet rundvisning i Kodak Theater være, hvor Oscar uddelingen hvert år finder sted.  

Den som kommer til det sydlige Californien for at snuse til Los Angeles' enorme forlystelsesudbud, skal tænke på noget vigtigt - bil. Uden den er det næsten umuligt at opdage Los Angeles.

Bedste rejsetid
Los Angeles kan med fornøjelse besøges året rundt. De varmeste måneder er dog august og september, mens januar og februar er de mest kølige og mest våde måneder. 

Kultur og underholdning
Februar måned i Los Angeles er afrikansk amerikansk historie måned med film, foredrag og udstillinger. I marts måned er der det helt store show med Academy Awards, mens der i juni er Gay Pride Week. I august er der International Surf Festival, mens der i september er Los Angeles County Fair. 

Lokal transport
TaxiDer kører mange taxier i Los Angeles. De kan nemt hyres på gaden, og de kører alle med taxameter. 

Bus og metro er relativt godt udbygget, men som sagt - denne by er bygget til biler. Den som tilbringer nogle dage ved havet kan med fordel leje cykel eller in-liners. Fantastiske kilometerlange småveje følger kysten. Og Los Angeles er til forskel fra San Francisco meget flad. 

 
VALGTE