Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Bulgarien 

Bulgarien ligger på den østlige Balkanhalvø med næsten 400 kilometer strand ved Sortehavet. Det er da også netop Sortehavet, der tiltrækker langt de fleste turister, men Bulgarien er faktisk meget, meget mere. 

Lange bjergkæder, floder og store frugtbare områder dominerer resten af landet, der også kan byde på utallige oplevelser af kulturel art.

Golden Sands
Både børnefamilier og par i alle aldre tager til Golden Sands. Langs strandpromenaden og hovedgaden finder man et utal af restauranter og cafféer. Der findes også flere små butikker hvor der sælges billige kopier af kendte mærkevarer. Golden sands ligger parallelt med en strand som er flere kilometer lang - den er bred og velholdt og indbyder til en perfekt dag ved vandet!.

Sunny Beach
Sunne beach er nok det stede i Bulgarien hvor der er mest liv. Her finder man de mange unge par der bader og soler sig om dagen og fester løs om natten. Stranden som er seks kilometer lang er indbydende ligesom vandet. Om aften spudler strandpromenaden og hovedgaden Flower Street af liv. Der finder man også en masse restauranter, barer, caféer og natklubber.

Bedste rejsetid 
I Bulgarien er somrene varme og tørre, mens vintrene er kolde. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på 28 grader, mens den om vinteren falder til -6 grader. Det bedste tidspunkt at besøge Bulgarien er mellem maj og oktober. Gennemsnitsnedbøren ligger på 31 millimeter (februar) og 90 millimeter (juni).

Mad og drikke
Det bulgarske køkken er rigt på fisk, supper samt fåre- og lammekød. Endvidere producerer Bulgarien en række udmærkede vine samt flere forskellige lokale brændevine. 

Drikkevand
Det tilrådes kun at drikke vand fra flaske under ophold i Bulgarien og ikke fra hanen.

Bulgarien råder over et ganske godt transportnet. Indenrigsluftfart er ganske billigt, men der er også gode togforbindelser og et stort vejnet. Er man i bil, tilrådes det dog at undlade at køre om natten, da der kan forekomme store huller i vejbanen, ligesom vejbelysning ofte er en mangelvare.

Tog
Der er over 4200 kilometer banelegeme i Bulgarien, og de fleste af landets større byer er således forbundet. Det er nødvendigt at bestille billet, og det tilrådes at rejse på første klasse.

Taxi
Det vil ikke volde besvær at praje en taxi i langt de fleste bulgarske byer.

Billeje
Det er muligt at leje en bil i en lang række af de større byer i Bulgarien. 

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Bulgarien.

Valuta
Lev (Lv) .
 
VALGTE
FERIEMÅL