Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Sunny Beach - Burgas 

Sunny Beach i Bulgarien er stedet at tage hen hvis ferien står på afslapning og sol. Det er Bulgariens med udviklede badeby og dermed landets svar på Alanya i Tyrkiet. Især priserne er konkurrencedygtige med Tyrkiet badebyer.

På under 10 år har Sunny Beach udvkilet sig til en topmoderne ferieby, med et stort udvalg af hoteller og aktiviteter for enhver smag. 

Både for børn og unge
For børnefamilierne er der legepladser, vandparket Action, ridning på æselryg og meget mere. For unge festglade er der i byen et godt udvalgt af barer, engelske pubber, sportsbarer, diskotekter og et Casino at prøve lykke med. 

Uspoleret naturstrand
Den 6 kilometer lange strand er lavvandet, med finkornet hvidt sand, naturlige klitter og en mangfoldig flora. 
En badestrand som på mange måder kunne minde om de skandinaviske strande, bortset fra de bjerge der på harmonisk vis omkranser stranden og Sunny Beach.


Mad og drikke
Det bulgarske køkken er en spændende oplevelse - rig på kyllinger, supper samt fåre- og lammekød. Køkkenet kan variere meget, både i standard og pris. Men der er mulighed for at smage lidt på hele verden - der kan ofte vælges mellem bl.a. italiensk, thailandsk, fransk m.m. Til maden kan anbefales at prøve en af de Bulgarske vine/snaps som findes i stort sortiment.

Transport
Mulighed for billeje. Kør ud på egen hånd og se det seværdige bagland eller kysten. Man kan vælge at gøre dette i taxa, som kan lejes til næsten samme pris som en udlejningsbil. Det er nemt og billigt at rejse med bus, som kører fra Sunny Beach både mod nord og syd langs Sortehavskysten.

Shopping
Udvalget er stort i mærkevarer til billige priser, kopi mærkevare vel og mærke. Men det skal ikke stoppe for shoppinglysten, da det er det rene slaraffenland. Skal der tages souvenirs med hjem, er bulgarsk keramik at anbefale. Tøj, DVD film og CD´er kan købes til små priser. 

Aftenliv
Der er et bredt udbud af fortovscaféer, hvor der kan nydes en kold øl eller en stor is til de mindste. Sunny Beach byder også på en dejlig strandpromenade, hvor der kan hygges. Er man mere til bar og diskoteker, så er man kommet til det helt rigtig sted. Her er udvalget stort, og midt på sommeren syder byen af liv og glade dage.

Valuta
25 Leva er ca. 100 DKK

Tidsforskel
Dansk tid + 1 time.