Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Marrakech 

Marrakech

Direkte fly med Norwegian til Marrakech, Marokko.

Bestil billige rejser til Marrakech, Marokko online på
www.kronerejser.dk.

Flyrejser hver lørdag sommer og hver tirsdag, torsdag og lørdag vinter. 


Marrakech er Marokkos næststørste by og midtpunktet for kultur, underholdning og fornøjelser.

Nu har du chancen til at opleve Nordafrikas smukkeste og mest interessante by. Nu med direkte fly fra København til Marrakech .

Djemaa el Fna
Gå på opdagelse i de labyrintiske gader og lad dig forføre af duften af søde krydderier i Marrakech på vejen til til Djemaa el Fna, som er den store markedsplads i medinaen, den gamle bydel. 

!001 nats eventyr
Her hensættes du til 1001 nats eventyr og mystik, livet her virker uforandret de sidste 1000 år. Her møder du stanmmemedlemmer og berbiske handelsfolk fra de omkringliggende bjeglandsbyer som er rejset langt for at handle og bytte med deres varer. På pladsen bliver du underholdt af akrobater, entertainere, historiefortællere og komikere. 

I de smalle gader som udgår fra torvet udstilles der varer i de mange madboder, og der ligger mange lokale restauranter. 

Koutoubia Moskeen
Koutoubia Minaret er den højeste bygning i Marrakech (lige så høj som Notre Dame i Paris) og det første, man ser, når man nærmer sig byen. Tårnets sider har hver sin farve, og det er omgivet af en smuk have. Her finder du resterne af en moské, som blev ødelagt, fordi den ikke stod i den perfekte vinkel rettet mod Mekka.

Agdal og Menara
Der er mange smukke steder i Marrakech. Agdal og Menara Haven er store, fredfyldte områder med picnic-steder, bassiner så store som søer og kølige, skyggefulde oaser. 

Marrakech’s lufthavn Menara ligger seks km sydvest for byens centrum. Det tager 15 minutter i taxa. Cirkapris: 60 MAD (ca. 6,5 euro).

Det er meget billigt at køre i taxa i Marokko, men det er også muligt at leje bil fra lufthavnen. 

Norwegian flyver  fra København om vinteren tirsdag, torsdag og lørdag. Ud- og hjemrejse dag samt antal dage bestemmer du selv. I Marrakech finder du et stort udvalg af hoteller, fra billige budgethoteller til dyre flotte luksus hoteller.

Transport til/fra hotellet (Der er ca. 5 km til centrum) og opholdet er på egen hånd uden guide.