Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Mallorca 

Rejser til Mallorca - hotel & flybillet t/r

Direkte fly til Palma de Mallorca flere gange om ugen. Find de billigste fly rejser til Mallorca på hos Krone Rejser. Stort udvalg af ferieboliger, hoteller og fly. Bestil din billige Mallorca rejse online på www.kronerejser.dk

Hos Krone Rejser finder du billige fly og gode hoteller på Mallorca. Pak selv online ved at vælge rejseperiode, fly og hotel.

Bestil ophold på vorer prisattraktive lejligheder ved Alcudia, Playa de Palma, Santa Ponsa eller snup en storby ferie i Palma by:

Vi anbefaler i Palma:

Santa Catalina - Palmas bohème-kvarter.

Har du lyst til en lidt anderledes bytur og en god gastronomisk oplevelse i Palma, så skal du en tur ud i Santa Catalina kvarteret. Det er her du finder byens hippeste restauranter, vinbarer og chill out caféer. Start med at udforske Calle Fabrica gaden med tilhørende sidegader, hvor du også finder det lokale Es Jonquet marked. Det er i Santa Catalina du finder gode restauranter, der med stor opfindsomhed og udgangspunkt i det moderne, italo-spanske middelhavskøkken, byder på et nyt og spændende fusionskøkken. Det er her du møder det unge Palma, der vil ha' gode kulinariske oplevelser og bagefter hænge ud på områdets mange barer og se, hvad aftenen og natten bringer. Santa Catalina er bare 10 minutters gang fra Palma centrum og tæt på Passeo Mallorca. God fornøjelse. 

Bo feks. på hotel Jaime III elegant luksus lige i centrum.

 Bestil Fly & Hotel >>

Middelhavets perle
Hvis nogen ø er mulighedernes ø, så er det Mallorca. Hvad enten du foretrækker naturvandringer, sportsaktiviteter, pulserende natteliv, forfinet kultur, afslapning ved strandkanten eller udforskning af historiske minder og steder, så kan du finde lige det, der interesserer dig på Mallorca.
Vi har mere end 18 års erfaring med Mallorca, så kontakts os endelig, hvis du vil vide mere.

Afvekslende natur
Øens natur er så afvekslende, at vandringsmanden overraskes den ene gang efter den anden: Det ene øjeblik befinder han sig på en flad slette, og det næste øjeblik knejser et bjerg lige foran ham. Det ene øjeblik er omgivelserne barske og grå, og det næste øjeblik befinder han sig i et grønt og frodigt landskab.

Utallige oplevelser
Den samme afveksling, som du finder i Mallorcas natur, finder du overalt på øen. Der er små pittoreske landsbyer, og der er et travlt byliv i Palma de Mallorca. Der er rolige museer, og der er ekstreme sportsgrene. Der er ensomme klippestrande, og der er fester med hundredevis af glade gæster.

Næsten ligegyldigt, hvad du ønsker dig for din ferie, kan det opnås på Mallorca.

Specialarrangementer
Konferencer, seminarer, fødselsdage, bryllup og andre specielle arrangementer kan du med fordel bestille hos Mik Suurballe på MixConsult.
www.mixconsult.com