Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Barcelona 


Rejser til Barcelona 
Bestil fly & hotel online til fordelagtige priser 

Barcelona Spaniens nye in-sted.Tumleplads for de trendy, de unge, mode-skaberne og de der ønsker at blive set.

Krone Rejser tilbyder flyrejser med hotel året rundt til Barcelona.


I Barcelona finder du udover et behageligt klima, masser af muligheder for at gå på oplevelse se feks. Gaudis fantastiske arkitektur bla. La Sagrada familia kirken som aldrig er blevet færdig, samt et væld af spændende shopping muligheder.

Ramblaen
Midt i centrum finder du Ramblaen hvor der er liv og glade dage,og ikke langt fra centrum ligger Miro museet for de kulturelle. På den rigtige årstid.kan du også bade, stranden ligger nemlig tæt ved centrum. Er du til god vin er det også muligt at besøge vingårde ikke langt fra Barcelona.

Mange kulturtilbud
Barcelona har mange tilbud til den, der er kulturelt interesseret, hvad enten det er kunst, teater, arkitektur eller musik, der trækker mest. Er du mere interesseret i sport, finder du også masser af sportsarrangementer i Barcelona ikke mindst fodbold, der som bekendt har stor betydning her.

Barcelona har så mange og så varierede tilbud, at du altid vil kunne finde et arrangement eller en aktivitet efter din smag hvis du da ikke foretrækker at slappe af ved stranden eller nyde lidt musik og gøgl på Ramblaen eller omkring Domkirken. I Barcelona er livet venligt og afslappet. Her kan livet leves og deles.

Vigtige seværdigheder
 • Sagrada Familia
 • Picasso Museet
 • Dali-Museet
 • Ramblaen
 • Park Güell
 • Mont Jüic
 • Sitges
 • Barri Gothic

  LUFTHAVN – CENTRUM
  Fra Barcelona lufthavn sørger du selv for at komme til det bestilte hotel.Taxi er den letteste løsning, og kan fås døgnet rundt. Det tager ca. 20 min. og prisen er 20-25 Euro for en køretur til centrum. 

  Fra lufthavnen går der også tog direkte til centrum. Der er skilte med togstationen overalt - følg disse over gangbroen til stationen. Togene kører hver halve time fra kl. 06.00 til 22.30. Det tager mellem 15-20 min. og prisen ligger på ca. 2 Euro. 

  Bemærk, at Barcelona har flere togstationer. De mest centrale hedder Sants (hovedbanegården), Pl. Catalunya (centrum m/Las Ramblas i den ene ende) og Arc de Triumf.