Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Portugal 

I ly af Spanien ligger Portugal. Et af de billigste og mest fascinerende lande i Europa. Perfekt til feks. Golfferie.
Portugal byder på det hele, lige fra de pragtfulde strande ved Algarvekysten til moderne storbyer, som Lissabon og Porto. Hyggelige landsbyer og vidunderlige landskaber spækket med vingårde og olivenmarker gør samtidig Portugal til en perle for naturelskere. Portugal har noget for enhver smag og venter bare på at blive opdaget.

Igen i vinter fra København hver Mandag til Maderia.
Denne blomstrende ø i atlanterhavet, for dig som vil nyde naturen og dejlig varme i vinterhalvåret, også god til golfferie.

Algarvekysten er fantastisk året rundt. Det er et af de mest solbeskinnede steder i Europa, og hvad enten du besøger Algarvekysten sommer eller vinter, skal du nok blive solbrændt. Især foråret er dog et godt tidspunkt, fordi solen ikke er for brændende, men dejlig mildt.

Vi anbefaler:

Almourol slottet:
Almourol er Portugals mest romantiske slot. Slottet ligger cirka 130 kilometer nord for Lissabon nær byen Tomar. Slottet ligger meget smukt ved Tejo floden. I Tomar ligger også en kirke fra det 12. Århundrede, der er værd at besøge.

Baixa og Alfama kvartererne:
Kvartererne er nogle af de ældste i Lissabon. Her finder man nogle af byens ældre monumenter og går af hyggelige brostensbelagte gader og pladser. Kvartererne har mange markeder, hvor man kan købe håndlavede varer, og gemmer i øvrigt på nogle af de mest farvestrålende bygninger I Lissabon.

Byen Faro:
Vil man have et historisk og kulturelt supplement til badeferien, skal man besøge Faro. Faro er Algarvekystens hovedstad og har en masse monumenter at vise frem. Blandt andet den romerske katedral, Sâo Francisco Kirken og Nossa Senhora da Assuncâo. Byen byder også på museer, blandt andet Infante Dom Henrique, Antoniano og Ramalho Ortigâo museet.

Museerne:
Lissabon har en række spændende museer. Blandet andet Museu Nacional do Aculejo, der har en smuk samling af dekorative kakler. Man bør heller ikke gå glip af Museu Galouste Gulbenkian, der betragtes som et af de flotteste museer i Portugal. Her kan man se såvel malerier, skulpturer, keramik fra hele verden, mønter og tæpper.

Krone Rejser flyver direkte fra Kastrup til Algarve året rundt.

God fornøjelse i Portugal !
 
VALGTE
FERIEMÅL