Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Algarve 

Rejser til Algarve med fly og hotel

Sol, strand, sport og kultur – smukke strande, fantastisk natur og fascinerende historie, Algarve er virkelig en rejse værd! 

1 uge fly t/r med indkvartering fra 2.995,-

Malaga fly Bestil billig flybillet & Hotel >>

Algarvekysten er fantastisk året rundt. Det er et af de mest solbeskinnede steder i Europa, og hvad enten du besøger Algarvekysten sommer eller vinter, skal du nok blive solbrændt.

Algarve ligger i den sydlige del af Portugal hvor en bjergkæde danner ramme om denne pragtfulde destination, der især er kendt for tørt og mildt klima. Algarvekysten består af 150 kilometer fine brede sandstrande, charmerende "fiskerbyer" samt et imødekommende lokalsamfund

 

Smukke strande

Algarvekysten har lange smukke sandstrande, der brydes af dramatiske klippeformationer med spændende grotter. Længes du efter ferie med svømmeture, lange hvide sandstrande og smuk natur, så er et par flybilletter til Algarve den ideelle løsning. 

Dejligt klima til sport året rundt

Kombinationen af Sydeuropas varme og de friske vinde fra Atlanterhavet giver Algarve en vidunderlig friskhed, selv på de varmeste sommerdage. Det dejlige klima gør Algarve til et enestående rejsemål, hvis du holder af golf, tennis og andre sportsgrene. Sydkysten på Algarve har ikke mindre end 19 golfbaner. 

Mad & Drikke i Portugal

Det portugisiske køkken er ikke særlig kendt, men der tilbydes et bredt udvalg af internationale retter. Prøv en af de mest berømte, traditionelle "Algarve" retter ‘cataplana’, som er en ret, der får mundvandet til at løbe. Retten består af muslinger, pølser, skinke, løg, hvidløg, hvidvin og en håndfuld "hemmelige" krydderier, dampet i en kobbergryde kaldet en cataplana.

Lokal transport i Algarve

Det lokale transportnet fungerer godt og der er rig mulighed for at komme på kryds og på tværs af landet med bus for en billige penge. En taxi koster ca. 1,4 euro pr. kilometer + evt. tillæg for kufferter + aftentillæg. 

Shopping i Portugal

Der er billigt i Portugal, og især lædervarer af høj kvalitet kan købes med fordel. Mange portugisiske souvenirbutikker tilbyder guld, men pas på !!! Det er de færreste der tilbyder rent guld.