Menu
Forside
Bestil fly & Hotel
Bestil bil
Bestil hotel
Storbyferie
Bestil Forsikring
Information
Teater i London

Dankort m.m

Betaling med Dankort, VISA og Master Card

Ved bestilling af rejsen, betales det fulde beløb med Dankort, VISA/Dankort eller Euro/Master Card. Vi anbefaler betaling med dansk VISA/dankort, som er gebyrfrit.

Har De ikke et af disse kort, kan De stadig søge information på vore sider, og derefter foretage bestilling pr. telefon. Generelt er alle priser billigst ved bestilling på internet fremfor bestilling ved personlig betjening. Dog kan billeje uden flybillet ikke bestilles on-line. Ring til Krone Rejser på telefon 33 14 57 00.

Denne butik anvender DIBS (Dansk Internet Betalingssystem)
Betalingen med kreditkort i denne butik er derfor sikkert og certificeret af PBS. Er De i tvivl, har De mulighed for at se en liste over godkendte butikker.

Betalingsforløb
Når De har foretaget alle valg i forbindelse med selve rejsen, vil en oversigt blive vist med en sammentælling af rejsens samlede pris.

Herefter vil De blive bedt om dels at acceptere vore betingelser og dels at indtaste kortnummer og udløbsdato og derefter klikke på godkend[Knapnavn]. Læs mere om sikkerhed ved betaling på Internettet længere nede på denne side.

Ved reservation betales det fulde beløb altid med det samme.

Sikkerhed
Når De godkender betalingen, bliver Deres kortinformationer sendt til PBS i kodet form, således at de er ubrugelige hvis det skulle lykkes nogen at opsnappe dem undervejs på Internettet.

Vi benytter den mest udbredte form for kryptering - Secure Socket Layer (SSL).

Desuden gemmes information om brugeren og dennes Internetforbindelse når bestillingen foretages, således at vi kan hjælpe Politiet med at finde frem til misbrugere. Krone Rejser gemmer IKKE Deres kortinformationer efter beløbet er hævet på Deres kort.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du benytter din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL kryptering i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden. Beløbet for ordren trækkes umiddelbart efter betalingen er gennemført. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs mere om sikker betaling på Internet her :

www.betaling.dk

www.forbrugersikkerhed.dk